Inomhustävling på Wången

Idag åkte vi till Wången för att tävla. Oskar var med och hjälpte till. Linda Rós och jag tävlade. Eleverna på Wången hade arrangerat tävlingen och domare var Anette Larsson. Linda Rós red4-gång med Snotra. De visade upp ett fint program och alla gångarter visades på rätt plats! I töltklassen red Linda Rós både Snotra och Kjarkur och kom till final med båda. Hon valde Kjarkur och detta var första gången hon tävlade honom (ca 5:e gången hon red honom!). Riktigt kul och spännande! Själv red Kjarkur i T3 och han var väldigt taggad och verkade tro att vi var i passläggningsträning! I femgången gick det så där men för en gång skulle tror jag att det var passen som gick bäst…..Det är alltid kul att åka och tävla. Hur det än går så blir man peppad att träna vidare! Lena

Linda Rós och Snotra i galopp

Linda Rós och Kjarkur i T8

Snotra, Linda Rós och Kjarkur

0 Responses to “Inomhustävling på Wången”


  • No Comments

Leave a Reply