Sorg i Västeråsen idag

Idag har gamle Tvistur åkt till hästhimlen. Han blev 30 år. Tvistur har lärt många barn att rida under hos familjen Hjort i Fagerland, hos Reidun i Ås, hos Affe m fl i Ås och hos oss i Västeråsen. Vi har haft honom i 12 år och han har gjort många glada här hos oss. Under sista tiden har han fallit ur och behövt specialfoder. Under åren här har han alltid varit låg i rang och inte haft något utbyte av andra hästar. Han har gått med olika hästar men alltid gått undan så fort någon söker kontakt. En period hade vi en häst här som Tvistur umgicks med. Det var Rán. Rán och Tvistur lärde känna varandra i Ås och när Rán flyttade till oss och Tvistur såg henne så gnäggade han! De gick ihop under ett år ungefär här. Nu kan de beta tillsammans igen på gröna ängar i hästhimlen. Kram på dig Tvistur!

Sista bilderna på Tvistur, tagna idag:

0 Responses to “Sorg i Västeråsen idag”


  • No Comments

Leave a Reply